Kamera, redigering og ønskeliste.

Redigering: Jeg bruker egentlig adobe photoshop cs3 til alt! Både til headere og bilder. Men jeg endrer størrelser i photoscape (kan lastes ned gratis fra google).


Kamera: Kameraet mitt heter Canon eos 1000d. Jeg fikk det 05.juni 2010, altså for to dager siden. Til nå er jeg veldig fornøyd, det tar gode bilder, og man trenger jo ikke ett kamera til 50.000 for og få til gode bilder! Anbefales for amatører som meg! Noen bilder tatt med det;


Utstyr til kamera: Fikk det jo for to dager siden, så derfor har jeg bare kit-objektivet, og en veske, minnekort (8 gb), og noe sånn. Men mer kommer!

Har denne pakken her, du kan kjøpe den her.

Ønskeliste: Jeg har jo nettopp fått kameraet, derfor er det stativ, ekstern blitz, og refleksskjerm jeg har mest lyst på. Men har også veldig lyst på macro-objektiv, og sånne ting. Men det koster penger også, så.

Én kommentar

<3

07.jun.2010 kl.14:47

kjempe fine bilder ! :) og fint kamera !

Skriv en ny kommentar

Setter stor pris på de fleste kommentarer, men når det gjelder stygge kommentarer, og reklamering for bloggen sin går det for langt. Setter stor pris på om dere lar være og gjøre det! Til de som reklamerer: Jeg skikker ikke innomm bloggene deres om dere reklamerer, men jeg gjør det om dere ikke gjør det.

Bloggen

Mitt navn er Mette, og jeg er 12 år. På denne bloggen blogger jeg om foto, og litt hverdag. Mine intresser er foto, venner, musikk og fotball.

Håper dere liker bloggen min!
hits