About me

Navn: Mette.
Alder: 12 år.
Bor: Hjelmeland.

Det var da de mest "basice" tingene om meg, altså det viktigste. Men jeg kan vel egentlig fortelle litt om intressene mine, og livet mitt og sånn!

Livet mitt består av noen få ting; ME (kronisk utmattelsesyndrom), foto, venner, og skole. Jeg har hatt utmattelsesyndromet ME i tre år nå, og er temmelig lei. Får ikke lov til og spille fotball, min aller største intresse, noe som er veldig plagsomt. Men ikke bry dere om det nå.

Den største intressen min nå for tiden er foto. Vil dere lese om fotoutstyret mitt, kan dere se her.Jeg ble i alle fall født 15.april 1998, jeg var egentlig veldig liten da, men nå er jeg 162 cm over bakken. Jeg går i 6.klasse på Hjelmeland barneskole, og jeg byttet i høst. Jeg sier ikke hvilken skole jeg gikk på da, for da finner dere ut hvor jeg bor. Noe jeg ikke vil dere skal! :-)

Mer er det faktisk ikke og si, hahah. Kommer mer når jeg finner på mer.

2 kommentarer

hildesanne

07.jun.2010 kl.14:44

vi kommer til å læs bloggen din! :)

♥ nikita marie olsen pritchard

07.jun.2010 kl.15:30

(y)

Skriv en ny kommentar

Setter stor pris på de fleste kommentarer, men når det gjelder stygge kommentarer, og reklamering for bloggen sin går det for langt. Setter stor pris på om dere lar være og gjøre det! Til de som reklamerer: Jeg skikker ikke innomm bloggene deres om dere reklamerer, men jeg gjør det om dere ikke gjør det.

Bloggen

Mitt navn er Mette, og jeg er 12 år. På denne bloggen blogger jeg om foto, og litt hverdag. Mine intresser er foto, venner, musikk og fotball.

Håper dere liker bloggen min!
hits