Beklager!

Beklager utrolig mye for null blogging de siste dagene, men jeg har ikke orka og heller ikke hatt tid. Eller tid har jeg jo hatt, meeeeeeen...

I dag har jeg hvertfall hvert i Valle, der jeg kjøpte meg ett par øredobber. Kan godt vise de til dere om dere vil, for jeg har tenkt til og blogge om masse forskjellig på denne bloggen liksom. Ikke bare foto. Om det går greit for dere da ?`Hahahh, jeg blogger jo aldri uansett så. Har vel ikke noen lesere heller.

Gammelt bilde av meg og Frøya. Tok bare ett nå, kjapt.

Hva har dere gjort i dag?
Forresten; Har dere musikktips?

Familietreff, og 60-årsdag

I dag kom jeg til Bykle, og da var det rett i familietreff, og 60-årsdag! Tor blei 60 i desember, men ville ha selskap, og familietreff, så derfor ville han ha det på sommeren. Veldig koselig, utrolig mange kjente fjes og se.

Søskenbarnet mitt, Hanne med Nikon-kameraet! Jeg forstår virkelig ikke Nikon...

Jeg måtte jo prøve det, hahah.

Så ville ikke blogg.no samarbeide mer, æsj. De vil ikke laste opp flere bilder, ååå! Hva har dere gjort i dag?SOMMERFERIE

ENDELIG KOM SOMMERFERIEN JEG HAR VENTA PÅ SIDEN 16.AUGUST 2009!

Denne sommerferien skal dette; (Det er høydepunktene da, og det er ikke alt som er i rekkefølge)

♥ Bykle, og familietreff/bursdag  til Tor i morgen 19.juni.
♥ Stavanger uka etter det til søstra mi.
♥ Stavanger
♥ Bykle
♥ Kristiansand
♥ Bø sommerland
♥ Skal sitte barnevakt 4.august sammen med mamma.
♥ Iron Maiden konsert 11.augustTatt i går, skulle ønske sola kom i dag også.

Hva skal dere i sommerferien?
Har dere sommerferie?

Design til Esco

Karen spurte for en godt stund siden om jeg kunne lage design til henne, har ikke hatt tid før nå da. Men jeg er ferdig med forsiden, nesten hvertfall. Så mangler jeg bare de tre siste malene! Hun har ikke fått det på bloggen sin, for jeg har det ennå på designbloggen siden jeg ikke er helt ferdig.


Hva syns dere?

Da var hotellet bestilt!

Nå har endelig Tom fått fart i seg, og bestilt hotelrom i Bergen. 11.august drar nemlig jeg, han og en som heter Daniel til Bergen for og se på Iron Maiden! Gleder meg ♥


Pictures from my dayKjedelige bilder, fra en kjedelig dag. Jeg vet jeg sutrer, og sutrer, men hallo!? Jeg har gått med den forbanna ME'en i tre år nå! :( Det var sutringen for i dag.

I morgen skal jeg på skolen, uansett hva! Men tror ikke jeg blir hele dagen, for det orker jeg ikke. Men vi blogges, dette innlegget blir bare teit. Satser på att jeg kommer med "full" energi, og masse bra bilder i morgen.

Er dere ofte syke?
Hva har dere gjort i dag?

I'm sick

Var syk i går, og i dag. Derfor ble det ikke mye blogging i går. Tok litt bilder, og sånn da. Bare det egentlig.

Nå sitter jeg hvertfall i onepiecen min, og skal snart ut på verandaen og sitte, siden pappa maser sånn om det. Hehe. Ellers i dag har jeg bare sett gjennom litt bilder fra Krakow i fjor, verdens fineste by spør du meg;
Skal reise dertil flere ganger, i alle fall. Elsker plassen, og appelsinjuicen på den ene uteresturangen ♥

Anbefaling av en blogg

Her kommer anbefalingen av en blogg! Ville bare si til dere att jeg brukte random.org, og da betyr det att det er helt tilfeldig. Den "heldige" var Anita (sukk)!


Førsteinntrykket er utrolig bra! Se på det designet! Utroliiiiiig fint! Men nok om designet. Hun skriver utrolig bra, og bra med bilder i hvert innlegg. Hun blogger variert, og ofte nok. Hun holder bloggen ryddig, både innen design og i innleggene. Hun bruker ikke smilier for ofte, tommel opp!

Stå på Anita!

Vil du bli anbefalt?

Blir nok ikke så mye blogging i dag, for jeg har så vondt i magen. Men litt bilder kommer det senere, om lammene vil samarbeide! Hahah, men jeg att jeg kunne ha en anbefalingsrunde. Kommer til og anbefale en blogg i kveld/ i morgen. Lov og "melde seg på" så mange ganger man vil..


Tok bare ett bilde fra ett album i sta, haha. Her var jeg liten, må jeg si.

Nytt design!

Har laget meg ett nytt design, kommer nok til og bytte ut fargene ganske snart. Men jeg ble hvertfall fornøyd!

Hva syns dere?

Topp tre - fotobloggerPictureit.nu

Fashionfoto.blogg.no

Bildevilde.blogg.no

Leser du noen av disse bloggene? Andre fotoblogger du vil anbefale?

Redigerte bilder

Fikk et spørsmål fra Nikita (trykk) om jeg kunne legge ut redigerte bilder av kjendiser, så her har du tre stykker Nikita! :-) Hehe. Hva syns dere?

FLOWERS ARE SWEET
Canon eos 1000d + Canon 18-55mm. Tatt av meg, og redigert i adobe photoshop cs3.

Er syk i dag, og det regner. Ikke så mye mer og si enn det. Men kan si en ting jeg virkelig gleder meg til; Nemlig neste fredag! Da er det sommerferie ♥

Hva syns dere om bildene?
Gleder dere dere til sommerferien?

Bestill design

For og bestille design eller header bare send mail til fotosmil@live.no. Skriv om du bare skal ha header, eller bare design, eller begge deler. Skriv også hvilke farger, hva det skal stå (i sidebaren, og header og sånn), send også linker til f.eks "kontakt", "om meg" og sånn. Sånn at jeg får lagt det inn i sidebaren.

Foto; En hel gjeng med lam!

Siden vi har 14 lam som ikke er hos moren fordi de var trillinger, så tenkte jeg og ta noen bilder av de. De er så utrolig søte, hahah. Utrolig gøy når det ene lammet biter meg i nesa.

Canon eos 1000d + Canon 18-55mm. Tatt av Mette, og redigert i Photoshop.

Hva syns dere?
Designet er under oppusing forresten!

Den gikk rett i dass

Vi har hatt samfunnprøve i dag! Fy søren, vanskeligste jeg noen gang har vært med på. Egentlig veldig enkelt, men jeg har ikke øvd for jeg fikk ikke beskjed før i går så. Gruer meg til jeg får den tilbake!

Fotograf: Selvutløser. Kamera: Canon eos 1000d + Canon 18-55mm. Redigert i: Adobe Photoshop cs3. (se vekk fra den urene huden.

Har dere mye prøver før sommerferien?

Har bada for første gang i år!

Ser ut som jeg gråter, men jeg hadde fått sand i øyet av håndkleet. 

Kom nettopp hjem fra og ha badet i sjøen. Det var utrolig frisk og herlig, faktisk veldig varmt også. Men det blåste noe sjukt, og det var fullt av bølger. Hahah, jeg hoppte jo opp og ned på bølgene. Så hvertfall sånn ut.

Har dere badet i år?
Hvis du har; Var det i elva eller sjøen?


Kontakt

For og kontakte meg, kan du enten sende brev til meg på nettby, spørre meg i kommentarfeltet, eller sende mail/snakke med meg på msn.

Mail: fotosmil@live.no (mettelv@live.com hvis du vil snakke med meg på msn)
Nettby: mettekua
Formspring: Still meg spørsmål her; http://www.formspring.me/mettelv 
Ikke mobb håret, jeg er syk og da gidder jeg virkelig ikke stelle håret.

Bare spør om dere lurer på noe!

Flowers

Fotoutstyr:Canon eos 1000d, + Canon 18-55mm
Fotograf: Mette.

Tok noen bilder før i dag, ble ikke så fornøyd med de to nederste. Men likte veldig godt det øverste, tror det var lyset som gjorde det.

Hva syns dere?
About me

Navn: Mette.
Alder: 12 år.
Bor: Hjelmeland.

Det var da de mest "basice" tingene om meg, altså det viktigste. Men jeg kan vel egentlig fortelle litt om intressene mine, og livet mitt og sånn!

Livet mitt består av noen få ting; ME (kronisk utmattelsesyndrom), foto, venner, og skole. Jeg har hatt utmattelsesyndromet ME i tre år nå, og er temmelig lei. Får ikke lov til og spille fotball, min aller største intresse, noe som er veldig plagsomt. Men ikke bry dere om det nå.

Den største intressen min nå for tiden er foto. Vil dere lese om fotoutstyret mitt, kan dere se her.Jeg ble i alle fall født 15.april 1998, jeg var egentlig veldig liten da, men nå er jeg 162 cm over bakken. Jeg går i 6.klasse på Hjelmeland barneskole, og jeg byttet i høst. Jeg sier ikke hvilken skole jeg gikk på da, for da finner dere ut hvor jeg bor. Noe jeg ikke vil dere skal! :-)

Mer er det faktisk ikke og si, hahah. Kommer mer når jeg finner på mer.

Kamera, redigering og ønskeliste.

Redigering: Jeg bruker egentlig adobe photoshop cs3 til alt! Både til headere og bilder. Men jeg endrer størrelser i photoscape (kan lastes ned gratis fra google).


Kamera: Kameraet mitt heter Canon eos 1000d. Jeg fikk det 05.juni 2010, altså for to dager siden. Til nå er jeg veldig fornøyd, det tar gode bilder, og man trenger jo ikke ett kamera til 50.000 for og få til gode bilder! Anbefales for amatører som meg! Noen bilder tatt med det;


Utstyr til kamera: Fikk det jo for to dager siden, så derfor har jeg bare kit-objektivet, og en veske, minnekort (8 gb), og noe sånn. Men mer kommer!

Har denne pakken her, du kan kjøpe den her.

Ønskeliste: Jeg har jo nettopp fått kameraet, derfor er det stativ, ekstern blitz, og refleksskjerm jeg har mest lyst på. Men har også veldig lyst på macro-objektiv, og sånne ting. Men det koster penger også, så.

Velkommen til fotobloggen min!

Hei! Jeg heter Mette, og til vanlig blogger jeg på denne bloggen. Jeg bestemte meg i dag for og lage meg en fotoblogg, siden jeg nettopp fikk speilrefleks. Mer om det, og redigering kommer senere.

I hvertfall, så skal jeg blogge om foto her. Vet ikke helt om jeg kommert til og ta en pause fra mettei.blogg.no eller hva jeg gjør. Får se hvordan denne bloggen går! Hvis til denne bloggen går bra, kommer jeg til og blogge mest om foto, og litt hverdag.Bloggen

Mitt navn er Mette, og jeg er 12 år. På denne bloggen blogger jeg om foto, og litt hverdag. Mine intresser er foto, venner, musikk og fotball.

Håper dere liker bloggen min!

Favoritter

hits